IMG_5782

Sinterklaasfeest/schoen zetten

De Sint is weer in het land en dat is ook te zien op De Springplank. Er is een heuse pietendisco in de hal en de school is natuurlijk ook weer versierd. Bij de kleuters zien we regelmatig pieten en Sinterklaas in de huishoek, wordt er volop gezongen en geknutseld. Ook in de andere groepen zien we hoe creatief onze leerlingen zijn.

Op 23 november hebben alle leerlingen hun schoen gezet en natuurlijk sinterklaasliedjes gezongen. De volgende dag was het een bende, want de rommelpieten waren langs geweest. Zo hingen bij de kleuters schoenen aan het plafond en waren de stoelen opgestapeld. Groep 3-4 moest zelfs op zoek naar hun cadeau. Op de deur van hun klas zat een brief van Sinterklaas. Na een zoektocht werd bovenop de koelkast een groot pak gevonden met cadeautjes en iets lekkers. Ook de kinderen van groep 5-6 en 7-8 waren braaf geweest en hadden natuurlijk ook een cadeautje met iets te snoepen gekregen.

Op vrijdag 3 december vieren we het Sinterklaasfeest. Vanwege de maatregelen kunnen ouders/belangstellenden helaas niet aanwezig zijn bij de aankomst. Groep 5 t/m 8 maakt ook dit jaar weer een surprise. Woensdagmiddag worden deze naar school gebracht en wordt er een tentoonstelling van gemaakt.

IMG_5782